Međunarodni turnir prijateljstva „Paraćin 2021.“

Međunarodni turnir prijateljstva „Paraćin 2021.“

Velika vrućina u Paraćinu nije omela mlade fudbalere i njihove trenere da budu akteri još jednog Međunarodnog turnira prijateljstva „Paraćin 2021.“. Ovaj turnir ima višegodišnju tradiciju, okuplja i po nekoliko stotina klinaca sa teritorije Srbije, a ove su na stadion kraj staklare došli i dečaci iz Kumanova.

Ovogodišnji turnir igra nekoliko starosnih kategorija, a u zavisnosti od godina rođenja utakmice su igrali na nekoliko lokacija.

Iako se fudbal igra za golove, većini trenera rezultat nije na prvom mestu, a ovaj format fudbala na polovini fudbalskog terena mladim igračima je pravi izazov.

Uslovi za odigravanje fudbala 7 i 8 na Sportskom centru „Borac“ su odlični, a gosti iz Niša, Kragujevca i Jagodine kažu kako se gotovo uvek odazovu pozivu organizatora.

Zbog izrazito visokih temperatura ovih dana U Paraćinu, utakmice se igraju od ranih prepodnevnih sati do 14 časova popodne. Međunarodni turnir prijateljstva „Paraćin 2021.“ biće završen sutra kada će se na terenima u Paraćinu i na Grzi naći dečaci rođeni 2009., 2011. i 2013. godine.