Matursko veče učenika Mašinsko-elektrotehničke škole u Paraćinu

Matursko veče učenika Mašinsko-elektrotehničke škole u Paraćinu

Red da obuku svečana odela i elegantne haljine došao je na generaciju rođenu 2003. godine. Matursko veče učenika Mašinsko-elektrotehničke škole u Paraćinu je bilo prilika da se kod spomenika Branku Krsmanoviću okupi veliki broj roditelja, baka, deka i prijatelja kako bi ispratili i fotografisali se sa svojim maturantima. Iako je kao po običaju u ovoj školi bilo više muških sada već bivših učenika, devojke su svoju manjinu nadoknadile izgledom. Prethodne četiri godine provedene u srednjoj školi bile su im jedne od najboljih u životu i imaće po čemu da ih pamte.

Ova generacija je morala da se prilagodi na mnogobrojne izmene u načinu pohađanja nastave zbog epidemije korona virusa. To ih nije mnogo omelo da ostvare dobar uspeh u otežanim uslovima što potvrđuje i direktorka Mašinsko-elektrotehničke škole Slađana Bogdanović.

Posle svakog kraja dolazi novi početak što za većinu njih znači nastavak školovanja.

Bilo da nastave sa obrazovanjem ili ne, direktorka njihove bivše škole Slađana Bogdanović im je poželela da budu uspešni u svemu što rade.

Mašinci su veče proveli uz muziku i veselje u restoranu hotela „Petrus“, što sutra očekuje i maturante iz Ekonomsko-trgovinske škole u Paraćinu.