Letnji Popust u Akademiji Oxford – 50% Popusta na Ubrzane Grupne Kurseve Jezika!

Letnji Popust u Akademiji Oxford – 50% Popusta na Ubrzane Grupne Kurseve Jezika!

Kao I prethodnih godina, Akademija Oxford vam donosi fantastičnu priliku da i ovog leta usavršite svoje jezičke veštine uz neverovatan popust od 50% na ubrzane grupne kurseve jezika. Na ubrzanom kursu jezika stičete sva potrebna znanja za nivo jezika za koji ste se prijavili, kao I validan sertifikat Akademije Oxford po uspešno odrađenom završnom testu.

Popusti važe za sledeće jezike: Engleski, nemački, francuski, španski, italijanski I ruski I odnose se na grupni vid nastave. Bitno je naglasiti I činjenicu da polaznici mogu pohađati ovaj kurs kako uživo (tradicionalno) tako I online, iz udobnosti svog doma ili bilo koje lokacije.

Upis I formiranje grupa traje tokom juna meseca, dok nastava počinje od jula I traje tokom jula I avgusta. Prijavite se na vreme I iskoristite ovu idealnu priliku  da naučite jezik koji ste oduvek želeli ili usavršite znanje jezika kojim se već služite. Nikada povoljnije niti dostupnije nego sada, savršena prilika da iskoristite ovo leto na pravi način uz posvećen tim predavča I proveren kvalitet nastave.

Plaćanje se vrši jednokratno, što u praksi znači da polaznici prilikom upisa uplaćuju kompletan iznos za ceo dvomesečni kurs koji iznosi neverovatnih 8.950rsd!

Svi zainteresovani polaznici mogu se prijaviti na neki od sledećih načina – telefonom 069/10-50-584 putem mejla paracin@akademijaoxford.com ili uživo dolaskom na adresu naše poslovnice Kralja Petra I T.C. Kocka2 lok 1/b.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da unapredite svoje znanje jezika, I već početkom septembra progovorite drugim jezikom! Prijavite se već danas i budite korak bliže postizanju svojih ciljeva uz vašu Akademiju Oxford Paraćin.