Isključenja struje u periodu od 21. do 29. oktobra

Isključenja struje u periodu od 21. do 29. oktobra

Bez električne energije će u sredu, 21. oktobra od 10:00 do 10:30 časova biti potrošači u popovačkoj koloniji i Zabregi oko stare trafo stanice, a od 9 do 13 sati svi potrošači u naselju Buljane. Potrošači u naseljima Šaludovac, Gornja Mutnica, Izvor, Grza, Klačevica, Donja Mutnica, Lešje i delu Plane u potezu Sarevac, kao i kamenolomu SFS-a će bez struje ostati na po 10 minuta oko 9 i oko 13 sati radi prenapajanja, saopšteno je iz paraćinskog pogona Elektrodistribucije u Jagodini.

Struju neće imati u četvrtak, 22. oktobra od 9 do 13 sati svi potrošači u naseljima Popovac i Zabrega.

Bez električne energije će u petak, 23. oktobra od 10 do 11 sati biti svi potrošači u ulici Filipa Filipovića u Paraćinu. Bez električne energije od 08 do 15 sati potrošači u naselju Plana, od ulaza prema centru.

Bez struje u nedelju, 25. oktobra  od 08:00 do 15:00 časova potrošači u Paraćinu u kompleksu Jagodnjak oko obdaništa Guliver i zelene pijace – obdanište Guliver, stambeno poslovni objekt u ul. Vojvode Mišića 74b i stambeno poslovni objekt Elektron 4.

U četvrtak, 29. oktobra od 9 do 13 sati bez električne energije će biti potrošači u naselju Lešje i kamenolomu u Plani i naselju Plana u delu Sarevac, a kratkotrajno će biti isključivana, na po 10 minuta, oko 9 i oko 13 sati, i naselja Donja Mutnica i Klačevica.

Do prekida u snabdevanju električnom energijom doći će zbog planiranih radova na ili u blizini elektroenergetskih objekata na području pogona Paraćin, navedeno je u saopštenju.