Fudbalski savez opštine Paraćin dobio novog predsednika

Fudbalski savez opštine Paraćin dobio novog predsednika

Novi predsednik Fudbalskog saveza opštine Paraćin je Aleksandar Stevanović iz Drenovca. Ovu funkciju obavlja od 10. decembra 2020. godine, a pored toga je i predsednik FK „Napredak“ iz Drenovca. Rođen je 1995. godine u Ćupriji, ali je detinjstvo proveo u Drenovcu gde je i načinio svoje prve fudbalske korake.

Posle 2011. godine je na nagovor meštana iz svog rodnog sela počeo da nastupa za FK „Napredak“ iz Drenovca. Novi predsednik FSOP kaže da tačan termin nastavka sezone Opštinske fudbalske lige trenutno nije poznat i da početak druge polusezone zavisi od epidemiološke situacije.

Ove sezone paraćinska Opštinska liga je podeljena u dve grupe najviše zbog finansijske situacije i kako bi klubovima bili umanjeni troškovi prevoza. U FSOP smatraju da će na taj način biti odigrano više zanimljivijih duela kada će se češće gledati rivalitet između susednih sela.

Korona virus uticao je i na odigravanje utakmica Opštinskog kupa gde još uvek nije izvesno ko će biti drugi finalista.

Klubovi poput Jedinstva i SFS Borca propustili su poslednja 3 kola u prvoj polusezoni i za sada nije poznato kada će ti mečevi biti odigrani. Epidemija korona virusa je razlog zašto mnogi termini nisu poznati, ali jedan od retkih koji je izvestan je onaj od 11. januara do 5. februara za kada je zakazan prelazni rok.