Energija Fest – After Party

Energija Fest – After Party

Ostalo je još 3 nedelje do početka jedne od najenergičnijih žurki u Paraćinu. Energija festa zakazan je za 13. i 14. avgust kada će nekoliko poznatih DJ imena nastupati na najzabavnijoj žurci u Pomoravlju. Po prvi put ove godine će svi posetioci nakon dvodnevne žurke na prostoru bivše kasarne, imati priliku da na još nekoliko sati produže zabavu i to na bazenima Prestiž uz bitove naših domaćih DJ-eva.

Ovim After party-jem će ovogodišnji Energija Fest postati jedan od prvih festivala u okolini koji je svojim posetiocima omogućio žurku nakon žurke. U saradnji sa Sportskim centrom „Prestiž”, organizatori festivala će svojim posetiocima iz okolnih mesta moći da ponude i prenoćište tokom, sada već trodnevne posete našem gradu.

Prve večeri, 13. avgusta nastupaće Milan Antić, Vandal Steve, Wise D & Kobe i Reblok. Druge večeri, u subotu 14. avgusta muziku će puštati Ranchatek, Lea Dobričić, Bokarić i DJ Lag. A zatim će 15. avgusta od ranih jutarnjih časova žurku nastaviti DJ M-Vik, Reco Silu i Derek West. U toku je prodaja karata za festival, a broj karata za After party biće u ograničenoj količini.

Organizatori festivala potrudili su se da svojim posetiocima omoguće nezaboravan doživljaj obezbedivši dobru muziku, ali i promo materijal u vidu majici sa reflektujućim printom koje će sijati u noći najluđe žurke na postoru bivše kasarne „7. Jul” u Paraćinu. Komplet ulaznica, a i one pojedinačne, mogu se kupiti na zvaničnom sajtu Energija Festa, kao i na više lokacija u Paraćinu, Jagodini, Kruševcu, Kragujevcu i Nišu.