Drenovački KUD „Spasovdanski vez“ upisuje nove članove

Drenovački KUD „Spasovdanski vez“ upisuje nove članove

Najbrojnije kulturno-umetničko društvo na teritoriji opštine Paraćin „Spasovdanski vez“ vrši upis novih članova objavili su Spasovdanci na društvenim mrežama.

Drenovčani ove godine obeležavaju jubilarnu desetu godinu od osnivanja i smatraju da je pravi trenutak da obnove i povećaju broj aktivnih članova društva.

FOTO: KUD „Spasovdanski vez“/facebook

Nudimo ti brzo uigravanje i mogućnost da već za mesec dana budeš deo velikih koncerata i turneja. Radimo 2-3 puta nedeljno u sjajnim uslovima našeg Doma kulture i termine proba prilagođavamo svakom igraču, piše između ostalog u njihovoj objavi na društvenoj mreži facebook.

Sve informacije u vezi sa upisom kao i o terminima proba zainteresovani mogu da dobiju na broj telefona 065/217-08-10 uz napomenu da je prvi mesec igranja besplatan.

KUD Spasovdanski vez

KUD „Spasovdanski vez“ je u 2022. godini organizovao niz aktivnoosti kao što su Izložba fotografija u duhu Srbije, pravoslavlja i tradicije koju je posetila i pomoćnica ministarke kulture i informisanja Danijela Vanušić, zatim i Godišnji koncert uz brojne nastupe kako u opštini Paraćin tako i širom Srbije.