Dečije sportske igre u Hali sportova

Dečije sportske igre u Hali sportova

Sportsko rekreativni centar „7. juli“ bio je mesto okupljanja čak 117 mališana, budućih sportista, koji su imali zadatak da savladaju poligon od nekoliko prepreka i potrude se da u tome budu što brži. Ovom prilikom učestvovala su deca uzrasta od 3 do 6 godina koja su ujedno i članovi školica sporta iz Paraćina i Ćuprije. Svi su uspešno prešli zadate prepreke na terenu i sa osmehom na licu uživali u ovom sportskom događaju.

Takmičenje među decom iz školica sporta okupilo je veliki broj roditelja, rodbine i drugara koji su sa tribina bodrili svoje favorite. Neki od njih su nam ovom prilikom prokomentarisali koga su došli da podrže i u kojoj meri im se ovaj događaj dopao.

Učesnice ovog takmičenja bile su tri školice sporta iz Paraćina i jedna iz Ćuprije. Spartanac, Praetorian kids, Školica sporta Paraćin i Prva prava školica sporta iz Ćurpije vredno su  pripremali svoje članove za ovo takmičenje. Poligon je bio isti za sve, tako da su sva deca imali prilike da se oprobaju u kolutu u napred, provlačenju, preskakanju i gađanju.

Da malšani nisu došli nespremni i da je ovo takmičenje itekako važno za njih a i za njihove trenere govore višenedeljne pripreme koje su oni sprovodili na redovnim treninzima. Treneri Stefan Dašić i Željko Banović prokomentarisali su propozicije, pripreme i krajnje rezutlate takmičenja.

Zadovoljni treneri, roditelji, a najzadovoljnija deca bila su slika koja se mogla videti u subotu u paraćinskoj Hali sportova. Svih 117 takmičara odlikovani najsjanijim medaljama i sa osmehom na licu napustili su sportski teren paraćinske Hale bogatiji za jedno sportsko iskustvo i nezaboravno druženje.