Ćuprija na muzičkom takmičenju „Srbija u ritmu Evrope“

Ćuprija na muzičkom takmičenju „Srbija u ritmu Evrope“

Vokali Una Anđelković i Aleksandra Trajković kao i plesačice Anja Vujić i Ivona Cvetković predstavljaće Ćupriju na ovogodišnjoj muzičkoj manifestaciji „Srbija u ritmu Evrope“. Ova četvorka će na finalnom takmičenju ove jeseni izvesti pesmu „On a sundey“ rumunskog predstavnika na Evroviziji 2019. godine.

Odabrane predstavnice bile su najbolje na ranije održanoj audiciji Turističke organizacije opštine Ćuprija na koju je pristigao veliki broj prijava. Mnogi se iz grada na Moravi nadaju da je na predstojećem takmičenju moguće ponoviti uspeh ostvaren pre šest godina.

Mladi talenti su najbolji aduti opštine Ćuprija s obzirom da se u ovom mestu nalazi Škola za muzičke talente kao i Škola za osnovno muzičko obrazovanje „Dušan Skovran“.

Una, Aleksandra, Anja i Ivona će narednih meseci uvežbavati numeru sa kojom će predstavljati Ćupriju na ovogodišnjem takmičenju. Ono će biti održano krajem leta u Čačku, a manifestaciju „Srbija u ritmu Evrope“ trebalo bi da prenosi TV Prva.

Ćuprija je dugogodišnji partner sa organizatorima ovog muzičkog takmičenja, jedinog koje je održano u doba pandemije prošle godine. „Srbija u ritmu Evrope“ je muzičko takmičenje koje se u Srbiji konstantno održava od 2008. godine i namenjeno je deci i mladima.