Crevarijada 28. jula u ćuprijskom Moravskom parku
FOTO: Turistička organizacija Ćuprija/facebook

Crevarijada 28. jula u ćuprijskom Moravskom parku

Turistička Organizacija Ćuprija najavila je jubilarnu 15. Crevarijadu 28. Jula koja će kao i prethodnih godina biti održana u Moravskom parku kraj Velike Morave.

Poštovani Crevari i ostali ljubitelji specijaliteta sa roštilja, dobre zabave i kvalitetne muzike, sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da je pred nama 15. Crevarijada! Tradicionalna gastronomska manifestacija koja ove godine obeležava svoj jubilej. Od 2006. godine kada je održana prva manifestacija, Crevarijadom je prodefilovalo na stotine takmičara, folkloraša, izlagača i najeminentnijih estradnih umetnika do ko zna koliko hiljada posetilaca koji su dolazili u Ćupriju kako bi probali crevca na žaru i uživali pored Velike Morave. U početku Crevarijada je menjala datum održavanja, lokaciju pa čak i koncept , da bi danas ona postala pravi nacionalni brend koji je itetako prepoznatljiv na tržištu, saopštila je Turistička organizacija Ćuprija.

Pravo gastronomsko čudo, kako ga nazivaju mnogi mediji, ove godine 15. put zaredom, održava se 28. jula u Moravskom parku u Ćupriji. Pored degustacije crevaca na žaru i ostalih scecijaliteta sa roštilja, posetioci će imati prilike da uživaju u bogatom zabavnom i muzičkom programu. Za najmlađe će biti organizovana mnogobrojna iznenađenja, a za takmičare organizatori spremaju novčane nagrade.