Apel Paraćincima da ne prelaze preko mosta kod bazena Prestiž jer su radovi još uvek u toku

Apel Paraćincima da ne prelaze preko mosta kod bazena Prestiž jer su radovi još uvek u toku

Iako je postavljen nov pešački most na Crnici u neposrednoj blizini bazena Prestiž, on nije u funkciji jer radovi još uvek traju. To ipak ne sprečava sugrađane da prelaze preko njega iako je to zabranjeno, podsećaju iz opštine Paraćin. Član oštinskog veća Saša Ružić uputio je apel građanima da ispoštuju molbu izvođača radova i ne prelaze preko mosta.

Jedan od radnika Stepkon-a izvođača radova na ovom mostu govori o tome koliko često Paraćinci prelaze preko njega i pored toga što su sa obe strane postavljene barijere koje oni svakodveno ruše i pomeraju.

Izvođenje radova je i dalje u toku dodaje Ružić pa je prelazak preko mosta veoma nebezbedan do trenutka njihovog završetka.

Saša Ružić kaže da je izvođač ubrazao radove na izgradnji pristupnog stepeništa i rampi za osobe sa invaliditetom, osvetljenjem i postavljanjem ograda od leksana i očekuje da će most biti u funkciji za oko mesec dana.

Nezvanično saznajemo od nadležnih iz opštine Paraćin da će postavljanje drugog pešačkog mosta na Crnici u neposrednoj blizini spomenika Branku Krsmanoviću biti u sredu 22. marta.