Alen Islamović i Goblini na Moto skupu u Paraćinu

Alen Islamović i Goblini na Moto skupu u Paraćinu

Odlična rok svirka, veliki broj bajkera, defile motora i dobra zabava karakeristika su Moto skupa u Paraćinu. Organizatori iz MC „White angles“ potrudili su se da još jedno okupljanje bajkera u bivšoj kasarni na 7. julu priviče veliki broj ljudi.

Već neko vreme poznata je i lista izvođača na ovogodišnjem Moto skupu, a za neke potpuno iznenađenje je grupa Goblini koja će po svemu sudeći privući veliki broj dobre rok svirke. Iz paraćinskog bajker kluba poručuju kako su vodili računa da pred kraj meseca bude zastupljen raznovrstan rok repertoar.

Stotine motociklista ispuniće bivšu kasarnu na 7. јulu u Paraćinu, a predsednik MC „White angels“ Stanislav Stošić najavljuje veliki broj gostiju iz okolnih zemalja. Za ulazak na Moto skup biće potrebna ulaznica kako za posetioce tako i za bajkere.

Moto skup će zvanično biti otvoren u petak oko 11 časova kada i počinje doček bajkera. Subota je ipak centralni dan kada oko podneva počinje obilazak tirustičkih destinacija u Paraćinu, a nakon ručka za bajkere uslediće bajkerske igre. Posle defilea u 19 sati, a pre koncerta Goblina posetioce očekuje i atrakcija – vožnja street fighter-a. 

Iz MC „White angels“ poručuju kako duguju veliku zahvalnost opštini Paraćin koja je omogućila još jedan Moto skup kao i suorganizatoru Turističko organizaciji. Svi oni pozivaju ne samo Paraćince već i sve ljubitelje dvotočkaša i dobre zabave uz rok muziku da pred kraj ovog meseca posete Moto skup.