Tri medalje sa Novogodišnje atletske trke za članove porodice Arsenijević iz Paraćina

Tri medalje sa Novogodišnje atletske trke za članove porodice Arsenijević iz Paraćina

I pored velike konkurencije, Vladan Arsenijević je sa svoje dve ćerke Ivom i Aleksandrom uspeo je da u Paraćin donese čak tri medalje sa Novogodišnje trke u Mrsaću kod Kraljeva. Ova trka se tradicionalno održava nakon Nove godine, a našim sugrađanima je ovo prvi put da su u njoj učestvovali.

Na trci u Mrsaću učestvuju atletičari iz cele Srbije. Za uspeh naših sugrađana zaslužni su a svakodnevni treninzi, disciplina i dobra organizacija.

Arsenijevići već godinama treniraju zajedno, ujutru individualno, a popodne u okviru svojih klubova. Kazu da je dobra organizacija presudna, a o njihovim uspesima govore mnogobrojne medalje i pehari koji su osvojili tokom svoje sportske karijere na raznim takmičenjima. Vladan Arsenijeć kao i njegova supruga od malena su se trudili da deci približe sport i neguju sportski duh u svojoj kući.

Iako često zajedno treniraju, članovi ove zanimljive sportske porodice ne nastupaju za isti klub. Otac i mlađa ćerka takmiče se za AK „Paraćin“, dok starija Iva nastupa za OAK „Morava“ iz Ćuprije. Iako zbog situacije sa epidemijom korona virusa ne znaju tačne datume narednih takmičenja nastavljaju da svakodnevno vežbaju kondicuju u čemu im je najvažnija međusobna podrška.