Tradicionalna hunamnitarna priredba GK Paraćin

Tradicionalna hunamnitarna priredba GK Paraćin

Veče ritmike, plesa, veselih i romantičnih trenutaka očekuje sve posetioce paraćinskog pozorišta koji budu 25. januara gledali godišnju priredbu GK Paraćin. Ove devojčice već dva meseca vredno uvežbavaju koreografiju koju će naredne subote izvesti pred verovatno punom salom pozorišta. Viktorija Marinković jedna od gimnastičarki sa najdužim stažom u klubu će te večeri izvesti dve koreografije.


Na godišnjoj priredbi će učestvovati preko 120 gimnastičarki koje će nastupati u grupnim i individualnim vežbama. Jedan od trenera u klubu Sanja Ljubičić kaže da od brojnih iznenađenja koje spremaju izdvaja nastup grupe iz Plane koju čini dvadesetak početnica.

Godišnja predstava GK Paraćin već nekoliko godina ima humanitarni karakter. Od te prakse u klubu ne odustaju kaže glanvi trener Marija Đorđević. Ona navodi kako će prihod sa ovogodišnje priredbe biti namenjen porodici Žikić za nastavak lečenja njihove ćerke Mie.

Deo repretoara sa godišnje priredbe biće izveden na priredbi koja će biti održana u Domu kulture u Plani u nedelju od 17 časova.