Primopredaja dužnosti predsednika Opštine Paraćin

Primopredaja dužnosti predsednika Opštine Paraćin

Odmah po preuzimanju nove funkcije, predsednik Opštine Paraćin Vladimir Milićević rekao je da je stanje u budžetu loše. Iz tog razloga će on sa saradnicima raditi na njegovim izmenama, kako bi narednih meseci počeli realizaciju veoma važnih projekata rekonstrukcije Opšte bolnice Paraćin, Centra za socijalni rad i OŠ Radoje Domanović što će biti prvi zadaci nove vlasti.

Novu dužnost Milićević je preuzeo od svog prethodnika Saše Paunovića. Nakon dve decenije u vlasti i četiri mandata na čelu Opštine Paraćin je svom nasledniku poželeo uspešan rad.

Paunović će sa još 13 odbornika sa liste „Sigurno napred“ u narednom sazivu Skupštine opštine delovati kao opozicija. Oni će kritikovati vlast, ali i glasati za dobre ideje iako stižu iz redova političkih protivnika.

Novo Opštinsko veće broji 9 članova –  sedam je iz redova paraćinskih naprednjaka, a preostala iz redova koalicionih partnera Socijalističke partije Srbije i Grupe građana Zdrava priča.

Milićeviću će u radu pomagati njegov zamenik ekonomista Milan Simić. A kako sam kaže novu vlast čini tim mladih i iskusnih ljudi koji će u narednom periodu krenuti u borbu za preporod Paraćina čineći ga boljim mestom za život i rad njegovih građana.