Počeli radovi na vodovodnoj mreži u ulici Nikole Pašića

Počeli radovi na vodovodnoj mreži u ulici Nikole Pašića

Nakon Niške, Kajmakčalanske i Vladike Nikolaja Velimirovića i ulica Nikole Pašića će dobiti novu vodovodnu mrežu nakon čega uslediti i njeno asfaltiranje. Ova saobraćajnica je jedna od najprometnijih u gradu posebno leti kada je ulica Kralja Petra Prvog zatvorena za saobraćaj u večernjim satima. Rekonstrukcija kompletne vodovodne mreže u celoj dužini ulice Nikole Pašića počela je u ponedeljak 19. septembra, a  neophodna je, jer je rađena još 60-tih godina prošlog veka.

Vršilac dužnosti direktora Javnog preduzeća „Vodovod“ Dragan Aksentijević kaže da je ova ulica godinama bila u veoma lošem stanju, što je utisak njenih mešatana i vozača koji ovde prolaze i da će zamena vodovodne mreže i njeno asfaltiranje mnogo značiti paraćincima. Dok iz Vodovoda ne završe sa radovima u ulici Nikole Pašića saobraćaj će se u njoj odvijati pod izmenjenim uslovima.

Aksentijević kaže da je završetak radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u ovoj ulici planiran za mesec dana. On je najavio početak radova na vodovodnoj mreži na još dve lokacije u gradu koji će uslediti nakon završetka ovih u ulici Nikole Pašića.