Opština Paraćin i Javno komunalno preduzeće ponovo pokreću akciju „Paraćin naše dvorište“

Opština Paraćin i Javno komunalno preduzeće ponovo pokreću akciju „Paraćin naše dvorište“

Opština Paraćin u skladu sa programom unapređenja komunalnog reda ponovo u saradnjiu sa JKP „Paraćin“ akciju – Paraćin naše dvorište.

Ovomesečna akcija će početi sutra od 7.30 i JKP će je sprovoditi svakog meseca do kraja godine.

Već od sutra počeće čišćenje grada u sledećin ulicama: Majora Gavrlivovića, Vidovdanska, Kozaračka, Vilsonova, Momčilo Popović, Ž. J. Španca, Molijerova, Kraljevića Marka, Save Kovačevića, Kralja Petra I, Vojvode Mišića, Stefana Prvovenčanog, Kragujevačka, 7. Juli, Vase Pelagića, Kneza Mihajla, Gloždački venac, Milutina Milankovića, Nikole Pašića, Vuka Karadžića, Krfska, Bore Petrovića, Vožda Karađorđa, Laze Kostića, Đurađa Brankovića, Boška Buhe, Zagrebačka, Deligradska, Cara Lazara, Svetog Save, a biće čišćen i Gradski kej.

JKP je uputilo apel građanima da se aktivno uključe u ovu akciju, da uklone vozila sa ulica i trotoara.

U saopštenju ovog preduzeća dodaje se da je predviđena prekršajna odgovornost kao i novčana kazna za odgovorna lica koja ne čiste trotoare ispred ulaza stambenih zajednica i poslovnih objekata.

Uputili su molbu sugrađanima da kabasto smeće ostave na ivicu trotoara odakle će ih ekipe JKP „Paraćin“ odvesti na gradsku deponiju.

Sve primedbe i i sugestije možete prijaviti Upravi za urbanizam, finansije, skupštinke i opšte poslove na broj telefona 063/367-100.