Novogodišnji pokloni za članove škole fudbala Trio

Novogodišnji pokloni za članove škole fudbala Trio

Članovima škole fudbala „Trio“ iz Paraćina uručene su autobiografije našeg proslavljenog reprezentativca Dejana Stankovića kao novogodišnji poklon od fudbalskog kampa „Deki 5“. Neki od ovih dečaka bili su polaznici ovog fudbalskog kampa koji je pokrenuo sadašnji trener FK Crevena Zvezda.

Ova knjiga će mnogo značiti mladim fudbalerima, jer mogu mnogo toga da nauče čitajući o karijeri jednog uspešnog sportiste.

Fudbalski kamp „Deki 5“ postoji već dve i po godine i u njemu treniraju deca koja dolaze iz svih krajeva Srbije, ali i iz više od 40 zemalja na svetu. Na taj način deca iz manjih sredina kao što je Paraćin mogu da treniraju zajedno sa drugarima iz Kine, Novog Zelanda, Izraela, Švedske, Amerike i mnogih drugih zemalja.

Članovi FK „Trio“ zaslužili su ovakav poklon posebno zbog toga što su lideri na tabeli 2. lige regiona istočne Srbije za pionire u grupi Sever. U prvoj polusezoni nemaju nijedan poraz i ova sezona im je najuspešnija u istoriji kluba.

Mladi fudbaleri Tria pauzirali su od 20. novembra do 20. decembra zbog epidemije korona virusa. Sledeću kratku pauzu će imati u toku novogodišnjih praznika koju mogu da iskoriste za čitanje knjige koju su dobili, a pripremama za prolećnu polusezonu se vraćaju sredinom januara.