NAMA TREBA VIŠE BEBA – Porodica Božinić

NAMA TREBA VIŠE BEBA – Porodica Božinić

Jadranka i Marko Božinić oduvek su maštali o porodici sa više dece. Oboje su odrasli u višečlanim porodicama i u njihovim domovima ljubav nikada nije manjkala. Kada su dobili prvo dete, Jadranka je imala 27, a Marko 37 godina. Tada su zakoračili u svet roditeljstva i upustili se u istraživanje, koje taj svet sa sobom nosi.

Zbog prirode posla kojim se bavi, Marko veći deo dana ne provodi kod kuće, ali kada je tu, pomaže Jadranki u obavljanju kućnih poslova. Kaže da se ne libi ničeg i da mu ništa ne pada teško.

Anamarija je najstarija i ima 17 godina. Učenica je 3. razreda Gimnazije i članica Baletskog studija “M”. Savete za rešavanje tinejdžerskih problema dobija od roditelja, dok ona, kao najstarije dete u porodici Božinić pomaže mlađoj sestri i bratu.

Nađa je srednje dete, ima 13 godina i učenica je 7. razreda OŠ. “Momčilo Popović Ozren”. Poput starije sestre i ona igra balet, ali i glumi i peva.

Vukan je najmlađi, ima 9 godina i učenik je 4. razreda OŠ. “Momčilo Popović Ozren.” Kada nije na časovima košarke, pomaže roditeljima u obavljanju kućnih poslova.