Mlada saksofonistkinja Kristina Vasić večeras nastupa sa Plasidom Domingom

Mlada saksofonistkinja Kristina Vasić večeras nastupa sa Plasidom Domingom

Mnogi muzički stručnjaci joj predviđaju sjajnu karijeru, pojedini je nazivaju čudom za saksofonom, a za nas Paraćince ona je samo mala Kristina koja nam se predstavila pre oko godinu dana kao veliki talenat za ovim instrumentom.

Večeras će na Tašmajdanu nastupiti svetski poznati tenor Plasido Domingo uz pratnju Simfonijskog orkestra RTS-a, a u njihovom društvu na bini biće mala saksofonistkinja Krstina Vasić.

Kristinine pripreme pred nastup sa Domingom su izazvale ogromno interesovanje medija koji se pitaju otkud ona pored ovako poznatog imena.

Čuveni Plasido Domingo je Kristinu primetio prošle godine u Budimpešti, kada je mlada Paraćinka uspela da se plasira u finale internacionalnog tamičenja mladih virtuoza na kojem je Domingo bio u žiriju.

Ubrzo je shvatio da će biti sjajno da mu se pridruži na koncertu u Beogradu.

Ovo će biti njeno veče za pamćenje, a mi vam zahvaljujući mami ove devojčice prenosimo delić atmosfere sa proba na Kolarcu.

Koncert Plasida Dominga počinje večeras u 21 čas čime će biti spuštena zavesa na ovogodišnji Beogradski letnji festival (BELEF).