Miloš P. iz Paraćina uhapšen zbog pozivanja na ubistvo predsednika Srbije
Pixabay

Miloš P. iz Paraćina uhapšen zbog pozivanja na ubistvo predsednika Srbije

Pripadnici Bezbednosno-informativne agencije u saradnji sa Tužilaštvom za visokotehnološki kriminal i Ministarstvom unutrašnjih poslova, uhapsili su sinoć M. P. (1990) iz Paraćina, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo Ugrožavanje sigurnosti iz člana 138. stav 3., Krivičnog zakonika R. Srbije, saopšteno je iz BIA-e.

Osumnjičeni se tereti da je putem društvene mreže Fejsbuk, između ostalog, više puta direktno najavljivao i pozivao na ubistvo predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića. Brzom reakcijom pripadnika Bezbednosno-informativne Agencije i pripadnika MUP-a, lice je privedeno i njemu će uz konsultaciju sa dežurnim tužiocem biti određeno zadržavanje od 48 časova.

„Ovu dvojicu skloniše, a tebe će Aleksandre Vučiću snajper da reši znaš i sam, ona crvena tačka što te prati u spavaću sobu kad ugasiš svetlo… Vučiću samo te posmatram a ne znaš dje sam. Ti mene ne vidiš, ali ja tebe vidim stalno, kroz optički nišan. Šećeru, gotov si. Još malo i linč na tebe kreće… Praćen si“, napisao je na Fejsbuku korisnik koji se potpisuje kao Milos Bpm Petrovic.

Fejsbuk status korisnika Milos Bpm Petrovic