Koncert operske dive Milice Ilić u paraćinskom Pozorištu

Koncert operske dive Milice Ilić u paraćinskom Pozorištu

Paraćinci su prethodnih meseci bili u prilici da prisustvuju mnogobrojnim izložbama i književnim večerima.Ljubitelji ozbiljne muzikeće već u prvoj polovini jula moći da uživaju u koncertu operske dive iz Paraćina Milice Ilić, koji organizuje  paraćinski Kulturni centar u saradnji sa Osnovnom muzičkom školom „Milenko Živković”.

Muzičku karijeru Milica Ilić započela je u Osnovnoj muzičkoj školi „Milenko Živković” u svom rodnom Paraćinu. Muzičko obrazovanje nastavila je na Novom Zelandu i Australiji. Milica trenutno boravi u Paraćinu i želja joj je da svojim sugrađanima predstavi glasovne mogućnosti koje poseduje i time im na zanimljiv način približi klasičnu muziku.

Povratak u rodni grad joj je doneo veliko zadovoljstvo, a posebno se raduje budućim projektima koje planira za naredni period. Koncert koji će 10. jula održati u Paraćinu, do sada je izveden samo u Sidneju i Milanu.

Karte za koncert operske dive Milice Ilićbiće besplatne. Svi zainteresovani građani karte mogu preuzeti već od 1. jula u galeriji Kulturnog centra ili na blagajni paraćinskog Pozorišta.