Dokle se stiglo sa izgradnjom kuće Gorana Nikolića iz Lebine

Dokle se stiglo sa izgradnjom kuće Gorana Nikolića iz Lebine

Prošlo je tri meseca od kada su meštani sela Lebina počeli sa izgradnjom kuće svom komšiji Goranu Nikoliću. Oni su ovu akciju pokrenuli jer su želili da Goranu obezbede bolje uslove za život budući da je do tada živeo u trošnoj kući koja je počela da se ruši i nije više bila bezbedna za stanovanje.  Oni su odlučili da kuću sagrade na već postojećem temelju koji se nalazi u Goranovom dvorištu. Sada, nakon tri meseca iako radovi još uvek traju, vredne komšije ipak ne odustaju od ideje da Goranu obezbede novi krov nad glavom.

Prijatelji i komšije iz Lebine ali i okolnih mesta su se potrudili da svom komšiji obezbede da se i pre završetka radova useli u svoj novi dom.

Pokretač ove akcije Željko Miletić kaže da su završili pola posla a da bi kuća bila useljiva potrebno je nabaviti još cementa, sitnog peska, šodera i pedesetak kvadrata laminata.

Zahvaljujući meštanima sela Lebina koji i dalje učestvuju u ovoj akciji, veliku podršku pružili su i mnogobrojni donatori iz Paraćina.

Komšije su izgradnjom kuće Goranu vratile osmeh na lice, koji kako Miletić kaže ne krije radost zbog svega što se u njegovom dvorištu dešava.

Inicijator ove akcije Željko Miletić ističe da svi koji žele da pomognu mogu kontaktirati njega lično na broj telefona 060/0-518-708 ili izvršiti uplatu na njegov žiro račun 325-9340600067488-49.