Aktivnosti paraćinskog Pozorišta za naredni period

Aktivnosti paraćinskog Pozorišta za naredni period

Paraćinsko Pozorište je nakon proglašenja epidemije korona virusa  prestalo sa radom. Veliki planovi i dobar početak prošlogodišnje sezone naglo je obustavljen. Poslednja predstava na sceni ove ustanove odigrana je u prvoj polovini marta 2020. godine.

Imajući u vidu da se u većim gradovima organizuju predstave i filmske projekcije, ne možemo a da se ne zapitamo kada će naši sugrađani imati priliku da uživaju u nekoj novoj glumačkoj izvedbi.

Iako je rad Pozorišta obustavljen, ova ustanova pauzu koristi kako bi poboljšala svoje uslve za rad da bi spremna otvorila vrata za sve posetioce.

Planovi Pozorišta za naredni period postoje, a ono što će biti presudno za ovu ustanovu i što bi pokrenulo njen rad jeste ukidanje epidemiološke situacije kako bi pozorište bilo bezbedno mesto za okupljanje velikog broja ljudi. Za sada nije u planu izvođenje predstava na otvorenom, a svi ljubitelji pozorišta će morati da budu strpljivi još neko vreme kada će konačno moći da uživaju u novim prestavama glumaca na daskama koje život znače.